Kunsten å lage ren mat som smaker godt og ser bra ut!
Ønsker du å lære mer om allergimat og mat UTEN?

Jeg, en entusiastisk hobbykokk, gode pedagogiske evner og høy grad av løsningsorientering, har måttet forholde meg til ulike alternative dietter i 15 år på grunn av helseutfordringer. Det har vært en lang vei og jeg har spist mye rart under utprøvingen.

Alle som av en eller annen grunn må legge om matvanene sine eller som har en matintolerant i familien eller venneflokken vet at det kan være litt av en utfordring å skape deilige retter som ser bra ut og som en er stolt av å servere.

Jeg kan hjelpe til med akkurat dette!

Uansett om din utfordring i dag er et engangstilfelle eller om du ønsker dypere læring over tid book en kort eller lengre tid med meg, så finner vi ut av det du lurer på.

Hvor mye erfaring du har med matlagning fra før er underordnet. Jeg kan lære bort til alle, fra nybegynnere og barn til profesjonelle kokker (mye av allergimat-pensumet er utdatert, dessverre).

Hvor du ønsker å lage mat er uvesentlig. Man kan lage mye smakfullt, vakkert og allergivennlig på en fjellknaus med en liten parafinbrenner også - på bål om så! Alt du trenger er bare litt planlegging i forkant..

Jeg gleder meg til å høre om din utfordring!


Om meg: Jeg jobber som Gründer, Endringsvegleder og HR-leder. Jeg har hatt matlagningskurs hjemme hos meg selv med temaer "Hvordan få i barn grønnsaker mens de slafser og koser seg", "Slow cooking", "Preservering av markens grøde" osv og jeg har fjerncoachet folk som er helt ferske på kjøkkenet 200 mil unna til å lage en utsøkt slow cooked elgstek til selskap. Jeg har også laget mat hjemme hos folk, holdt selskapsmat til 40 gjester over 3 dager og tar stadig nye utfordringer!
Svarprosent: 90%

kr. 100 - 10 min

kr. 200 - 30 min

kr. 350 - 60 min

Samtaler eller tips (tmc-message)
Eidsberg, Norway
Ikke verifisert
no, en, da
no, en, da
Responstid: 15 min
Evalueringer og tilbakemeldinger
Gjennomsnittlig rating
(0 out of 5 based on 0 reviews)
Punktlighet
(0 out of 5 based on 0 reviews)
Kvalitet
(0 out of 5 based on 0 reviews)
Pris
(0 out of 5 based on 0 reviews)
Reviews
No reviews yet