FAQ

Hva er Totum Community?  

Totum Community er en tosidig markedsplass for hjelpetjenester på nett. På markedsplassen kan man legge ut tjenester og man kan søke og finne tjenester. Totum Community kan også forkortes til TC og du finner markedsplassen på www.totum-c.com. Totum Community har integrert booking- og betalingssystem og slik kan man enkelt holde orden på sine avtaler i vår online kalender.   

 

Hvem kan benytte seg av markedsplassen Totum Community?  

Alle kan benytte seg av markedsplassen. Med en tosidig markedsplass har man både de som legger ut sine tjenester og de som søker etter tjenester. De som velger å legge ut tjenester kaller vi for «hjelpere» og vi kategoriserer hjelpere i fire ulike kategorier for å kvalitetssikre tjenestene som blir lagt ut. Søkere på siden er de som leter etter tjenester.  

 

Hvordan kan jeg legge ut tjenester på markedsplassen Totum Community?  

For å legge ut tjenester på markedsplassen må du opprette deg en profil. Det er en enkel registreringsprosess på www.totum-c.com.  Når du har opprettet en profil kan du legger inn tjenester på markedsplassen.   

For å legge til en tjeneste går du til bruker meny (høyre øverste hjørne, profil bilde og navn) og velg «Legg til tjeneste» i menyen. Følg så guiden som tar deg igjennom prosessen med å legge ut din tjeneste.  

Kan jeg som søker kontakte hjelpere som har tilgjengelige tjenester på markedsplassen?   

Ja, du kan enkelt kontakte hjelpere som har tilgjengelige tjenester på vår markedsplass. Når du har trykket deg inn på en tjeneste får du muligheten til å sende melding via vårt system til hjelpere og etter at du har booket tjenesten får du opplyst nødvendige kontaktopplysninger til hjelper.  

Hvordan booker og betaler jeg en tjeneste?  

For å bestille en tjeneste søker du først etter tjenesten du ønsker å bestille. Når du har funnet tjenesten du ønsker, trykker du deg inn på tjenesten ved å klikke på selve kortet. Når du kommer inn, klikker du på den grønne «Bestill» knappen som så vil ta deg videre til valg av dato og tidspunkt. Etter du har valgt dato/tid vil du bli tatt videre til betaling og deretter vil du motta bekreftelse per e-post.   
  
NB: Husk å lese tjenesteinformasjonen godt i tilfelle hjelper har noen ekstra instruksjoner rundt booking av sin tjeneste.  

Kan jeg betale med faktura?  

Nei. Vi har integrert online betalingsløsning i vårt system så dermed støtter vi ikke fakturering på nåværende tidspunkt. Om slike behov oppstår, ta kontakt med: [email protected]  

Kan jeg promotere mine tjenester på sosiale medier?  

Ja, det kan du enkelt gjøre via våre delingsikoner inne på din tjeneste på markedsplassen!  
Søkere som har benyttet seg av din tjeneste får også e-post der de blir bedt om å gi din tjeneste en omtale etter at en tjeneste er benyttet. Når omtalen er laget får søker også valget om å publisere sin omtale av din tjeneste på andre sosiale medier.  

Kan jeg avbestille en tjeneste jeg allerede har booket og betalt?  

Ja, det kan du. Men husk at forskjellige hjelpere har egne regler og perioder for avbestilling.   
Disse reglene fra hjelpere kan ikke Totum overstyre.   
Husk å lese godt på tjenesteinformasjon før bestilling!   
  
For å kansellere går du til brukermeny (høyre øverste hjørne ved siden av profilbilde og navn), på undermeny velger du «Mine transaksjoner». Finn tjenesten i listen og klikk deg så inn på den.  
Der vil du se en rød knapp det står «kanseller bestilling». Følg så instruksjonene videre i kanselleringsguiden. 

Les gjerne om Avbestilling under “Vilkår med salgs- og kjøps betingelser” du finner i venstremenyen.

Noe har skjedd som gjør at jeg ikke lenger er tilgjengelig for den som har booket og betalt min tjeneste, hva gjør jeg?  

Ta kontakt med søker/kunde! Prøv å finn en løsning sammen. Du kan også kansellere via «Mine bestillinger» tilgjengelig i bruker meny. Klikk på bestillingen og velg «kanseller». Derifra følger du instruksjonene i kanselleringsguiden. 
  
Eller du kan kontakte vårt kundesenter via kontakt oss, send mail via [email protected] eller ring oss på tlf. 96 00 00 96 så hjelper vi deg! 

Jeg er misfornøyd med en tjeneste, kan jeg få tilbake pengene mine?  

Forsøk først å komme til en løsning med hjelper. Om det derimot ikke løser seg så kan du ta kontakt med oss på e-post: [email protected] eller bruk vårt kontaktskjema på vår «kontakt oss» side.  
Kontakt oss 

Hvordan kan jeg rangere en tjeneste jeg har benyttet meg av?  

Når du har benyttet en tjeneste vil du få en e-post som spør deg om du vil gi tjenesten du har benyttet en omtale. Følg instruksjonene i e-posten for å legge inn omtale.   
En tjeneste må først være benyttet før man får legge inn omtale.  

Hvordan kan jeg kontakte Totum Community?  

Du kan enkelt kontakte oss enten via telefon, e-post eller direkte i systemet på markedsplassen.   

Telefon: +47 974 00 006

E-post: [email protected]